Dierproefvrije Moederdag tip: Erica cadeaupakket

1 mei 2017
Afbeelding Erica cadeaupakket lavendel

Op zondag 14 mei is het weer Moederdag. Dé dag om je moeder te laten zien dat je van haar houdt, dat je haar dankbaar bent en dat je blij bent dat ze er is. Maar wat ga je haar geven? Het kan best lastig zijn om een geschikt cadeautje te vinden. Je wilt niet elk jaar hetzelfde geven en een cadeaubon voelt misschien weer niet als een echt ‘cadeau’.. Niet getreurd: ik heb vandaag een dierproefvrije én fijn geprijsde tip voor je!

Voor dit artikel heb ik mijn moeder alvast verrast met een Moederdag cadeau: een Erica cadeaupakket. Ik kan natuurlijk wel zelf een review gaan schrijven, maar ik ben geen moeder. Ja oké een papegaaienmama, maar ik denk niet dat dat telt. Daarom heb ik een echte expert dit artikel laten schrijven. Vandaag laat ik mijn moeder aan het woord! 🙂

Erica cadeaupakket lavendel

Afbeelding Erica cadeaupakket lavendel
Is dit voor mij? Wat is dit? Het is een Moederdag cadeau? Maar het is toch nog geen Moederdag? Oh ik mag hem alvast uitproberen om erover te schrijven. Wat leuk! Wat ruikt het heerlijk trouwens en ik heb nog niet eens alles gezien. Het ziet er gezellig uit zeg! Wat een leuke verpakking. Leuk ook met dat hartje. Het ziet er echt uit als een cadeauset. In de winkel was ik zeker even blijven staan om te kijken. Wat grappig ook dat er lavendel op de doos staat afgebeeld.

Afbeelding Erica lavendel douchegel

In de cadeauverpakking zitten twee producten. Een tube met lavendel douchegel en een zakje met gedroogde lavendel. Ik ben echt dol op de geur van lavendel, daarom hebben wij ook altijd lavendel in de tuin staan. Heerlijk dat de zomer weer bijna aanbreekt, de tuin ruikt dan altijd zo lekker! Zo gezellig dat er dan ook veel hommels op de lavendel afkomen, toch Inge? Met deze geur ben ik erg blij!

De douchegel heeft geen kleur. Nou ja, dat wil dus zeggen dat het transparant is. Een beetje knijpen in de fles is voldoende, de douchegel is namelijk vrij vloeibaar. Je hebt er niet zoveel van nodig want het schuimt prima met een douche puff (schrijf ik dat zo goed?). Het ruikt erg aangenaam, alsof je in de zomer tussen de lavendel loopt. De douchegel is fijn om te gebruiken voordat je gaat slapen: je stapt heerlijk ontspannen in bed voor een fijne nachtrust!

Ingrediënten: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida Herb Oil*, inulin, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Leavulinate, Cinnamic Acid, Linalool.

Afbeelding Erica gedroogde lavendel
Ooh dit zakje ruikt heerlijk zeg! Ik denk dat ik er geurzakjes van ga maken voor in de kledingkast. Lijkt mij erg fijn. Wist je dat je de gedroogde lavendel ook in een zakje onder je kussen kunt leggen, Inge? Dan ruik je het de hele nacht. Ja hier ben ik erg blij mee. Ik kende het merk Erica overigens nog niet. Is dit bij de reguliere drogisterij te koop? Oh ik hoor net van niet. Jammer, ik zou er best vaker iets van willen proberen! Ik vind het fijn om te weten dat deze producten niet op dieren zijn getest. Dankjewel voor dit fijne Moederdag cadeau!

Erica Kruiderijen

Erica Kruiderijen is in 1973 opgericht met de gedachte dat gezondheid en kracht direct uit de natuur moet komen en bovendien staat Erica voor alles wat gezond en lekker is. De producten worden ontwikkeld met natuurlijke en biologische ingrediënten. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt of waar je naar op zoek bent? In de winkels kun je altijd terecht voor professioneel en passend advies. Ze hebben alles om lichaam en geest te verzorgen en verwennen. (Dat zouden wij allemaal wat vaker moeten doen natuurlijk!) Het assortiment bestaat uit diverse soorten thee en gezonde kruiden, maar ook voor fruitige shampoos, lekkere lotions, rijke vitamines en smaalvolle superfoods kun je bij Erica terecht. Daarnaast wil Erica respectvol met de natuur omgaan om een duurzaam, natuurlijk en biologisch merk te kunnen blijven. Hierbij kun je denken aan groene energie, recycling maar ook afbreekbare reinigingsmiddelen. Eigenlijk heeft Erica een groot assortiment natuurlijke en dierproefvrije cosmetica voor een vriendelijke prijs en daar word ik blij van! Erica heeft verschillende winkels in Nederland. Het is ook mogelijk om online te bestellen.

Zoals jullie hebben gelezen is het Erica cadeaupakket goed in de smaak gevallen. Het cadeaupakket is beschikbaar in twee varianten: lavendel en roos. Zo kun je de variant kiezen die het beste bij jouw moeder past. Het cadeaupakket is te koop in één van de winkels van Erica of op de website voor de fijne prijs van € 7,95. Bedankt voor de review, mam!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review.
Ook met mij samenwerken?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 • Reply chucky1012 1 mei 2017 at 07:57

  Leuke review dat je moeder dit gedaan had 😉
  Goed idee van de geurzakjes.

 • Reply Romy 1 mei 2017 at 08:33

  Wat onwijs leuk dat je je moeder het pakket hebt laten testen! Het is echt een leuk artikel geworden. Mijn moeder en ik hebben de douchegel apart van elkaar getest en waren er ook erg over te spreken 🙂
  Romy heeft onlangs geplaatst…Mijn maandoverzicht: april 2017My Profile

 • Reply Nancy 1 mei 2017 at 09:40

  Hè dat is een mooi product! En wat grappig om je moeder het te laten reviewen!
  Nancy heeft onlangs geplaatst…CHEVRON PRINT ON DENIM PENCILSKIRT & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 • Reply Sofie 1 mei 2017 at 09:48

  Hihi zo leuk, een bericht van je moeder!
  In Antwerpen vieren we Moederdag eigenlijk pas echt op 15 augustus, maar twee keer kan natuurlijk ook geen kwaad 🙂
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Leukste momenten van aprilMy Profile

  • Reply Inge 1 mei 2017 at 12:53

   Oh wat grappig dat dat niet op dezelfde dag is! In Zweden vieren moeder-/vaderdag ook op andere dagen. ?

 • Reply Sammie 1 mei 2017 at 12:48

  Leuk dat het bevalt! Ik kreeg van mijn mams een appje met foto van een parfum, ik heb de hint begrepen en deze voor haar gekocht 😀
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Herrlicher jeans & Gabor schoudertasMy Profile

 • Reply Marieke 1 mei 2017 at 17:19

  Ahhh wat een leuke review, geschreven door je mama, wat leuk! De douchegel met lavendel lijkt mij heerlijk. Ik heb zelf de rozenvariant ontvangen, ook erg fijn!
  Marieke heeft onlangs geplaatst…Welkom bij Greenblush 2.0! + geluksmomenten van aprilMy Profile

 • Reply Simone 1 mei 2017 at 17:55

  Wat een leuk pakketje! Lijkt me echt heerlijk. Maar ik ben dan ook dol op lavendel. En je moet jezelf niet onderschatten als papagaaienmama. Jij bent ook een mama! 😉
  Simone heeft onlangs geplaatst…Beveiligd: WERK | Niet wat ik had gehooptMy Profile

  • Reply Inge 3 mei 2017 at 08:59

   Haha! Alleen snapt Mango het principe van Moederdag niet. ?

 • Reply Michelle 1 mei 2017 at 20:14

  Jammer van de beperkte keuze maar het ziet- en klinkt- wel erg goed! Een leuk moederdag cadeau vinden vind ik ieder jaar ook weer zo lastig. Helaas kan ik mijn moeder niet blij maken met dit soort pakketjes, wat ik soms wel eens jammer vind want ik zou hun ook graag iets natuurlijks en dierproefvrij geven.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Mommy Monday | Het leed dat tandjes krijgen heetMy Profile

 • Reply yvonne 1 mei 2017 at 21:30

  Wat leuk om deze review van je moeder te lezen! En zeker een fijn prijsje voor zo’n leuk en groen cadeautje.

 • Reply Jenn 2 mei 2017 at 14:13

  Wat een leuk pakketje!
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Mei mini-bucketlistMy Profile

 • Reply Anne-Wil 28 augustus 2017 at 14:27

  Deze ga ik onthouden! Ik vind het altijd moeilijk, cadeaus. x
  Anne-Wil heeft onlangs geplaatst…50 facts about meMy Profile