Mijn wishlist voor december

27 november 2015

November is weer bijna ten einde gekomen en dat betekent dat feestmaand December weer voor de deur staat. De maand van de wensen en de verlanglijstjes. Ook ik heb een wishlist samengesteld.

Afbeelding wishlist december 2015

Boek: De Groene Meisjes | Bol.com
Al sinds de lancering staat dit boek op mijn wensenlijst. Ondanks dat ik zelf ook bezig ben met groener leven, ben ik zeker geen expert en kan ook ik nog genoeg leren. De Groene Meisjes is een boek over groen, maar ook over duurzaam leven. Handige tips, maar ook lekkere recepten. Yes please!

Pentel Touch Brush Sign Pen | Penstore
Al jaren ben ik geïnteresseerd in kalligrafie. Een boek dat mijn vader al járen geleden kocht, is nu (al jaren) in mijn bezit. Het daadwerkelijk toepassen en oefenen, daar was het tot nu toe nog niet echt van gekomen. Onlangs schafte ik de Tombow Dual Brush Pen aan, maar ik merk dat ik de feeling met deze pen nog niet helemaal heb. Deze Brush Pen van Pentel moet een ideale brush pen voor beginners zijn, met een kortere (maar nog steeds flexibele!) tip. Ze komen ook nog in 12 kleurtjes, dus aan keuze geen gebrek. Met deze pennen kan ik lekker mijn handlettering en kalligrafie oefenen.

Kanten jurkje | Esprit
Eén woord: wauw. Wat een mooi jurkje is dit zeg! Perfect voor de feestdagen of andere chique gelegenheden. Ik heb nog maar weinig kleding met kanten details in mijn kast hangen, maar ik vind het er in de meeste gevallen heel mooi uitzien. Tijd voor verandering dus! Het jurkje is ook nog eens in een mooie A-lijn, de perfecte pasvorm voor mijn lichaamsfiguur.

Reindeer Rock | Lush
Lush heeft zoveel fijne producten, dat ik maar moeilijk kon kiezen. Aangezien ik niet over een bad beschik, vallen de badproducten (voor nu) helaas af. Ik hoor veel positieve reacties over de Reindeer Rock en ik ben heel benieuwd of ik die mening deel. Eigenlijk wil ik heel graag mijn eigen zeep gaan maken, maar voor ik daar aan begin wil ik eerst beter weten waar ik nou precies van houd. Oh en ik heb begrepen dat de geur van deze zeep niet per se aan kerst verbonden is en je hem het hele jaar door kunt gebruiken. Yay!

Zachte, fijngebreide sjaal | Esprit
Naast het jurkje kwam ik ook nog eens deze prachtige sjaal tegen. Het wordt behoorlijk fris buiten en ik ben echt toe aan een nieuwe, warme maar ook vooral lekker zachte sjaal. Deze sjaal is er in petrol blue, mijn kleurtje! Daar kan ik toch geen nee tegen zeggen?! Gelukkig is hij niet van wol (want: jeuk en uitslag) maar van zachte acrylgaren. Daar wordt mijn nek blij van!

Wat staat er op jouw December wishlist? Vieren jullie Sinterklaas of Kerst?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

27 Reacties

 • Reply Marion 27 november 2015 at 09:48

  Och, dat jurkje is mooi! Het voordeel van jurkjes is dat je ze op zoveel verschillende manieren kunt dragen.

 • Reply sammie 27 november 2015 at 10:02

  Mooi jurkje en vind de sjaal ook leuk. Ben dol op sjaals 🙂 Hopelijk heb je eind december een aantal van deze items in je bezit 🙂

 • Reply Stella 27 november 2015 at 10:10

  Ooooh ik vind kalligrafie ook echt prachtig. Ik kan er niks van -denk ik, want ik heb nooit echt een poging gewaagd maar het ziet er zo lastig uit-, maar het lijkt me wel leuk om te proberen. En zeker met zo’n mooie professionele pen! Dat jurkje is ook echt mooi: je kan nooit genoeg zwarte jurkjes hebben, hihi. En wat dacht je van sjaals, daar kun je er natuurlijk helemaal nooit genoeg van hebben. Mooie kleur heeft ‘ie ook inderdaad! Liefs, Stella.

 • Reply Lynn 27 november 2015 at 10:19

  Leuk dat je kalligrafie wil oefenen. Ik ben benieuwd naar je creaties 🙂

 • Reply isolde 27 november 2015 at 11:15

  Die sjaal lijkt hier meer grijsblauw dan petrol, maar het is wel echt een prachtige kleur!

  • Reply Inge 27 november 2015 at 11:37

   Waarschijnlijk ziet hij er in het echt ook weer anders uit, maar ik vermoed dat ik hem dan ook nog steeds mooi vind! 🙂

 • Reply Sandra 27 november 2015 at 12:07

  Dat boek lijkt me ook erg leuk! De groene meisjes is sowieso ook erg leuk om te volgen. 🙂
  Gaaf trouwens dat je je eigen zeep wil gaan maken. Wel handig inderdaad om eerst te weten waar je van houdt. Deze van Lush heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Ben nu wel erg benieuwd eigenlijk!

 • Reply Michelle 27 november 2015 at 12:32

  Leuk verlanglijstje! Dat jurkje ziet er erg mooi uit, altijd fijn om een paar van dit soort kledingstukken te hebben. Mijn wensen lijstje was dit keer erg verschillend. Van een geurbrandertje, sieradenkistje tot aan make-up en nieuwe sieraden van de Large.

  • Reply Inge 27 november 2015 at 13:53

   Bij de Large heb ik al jaren niets meer besteld, ik denk dat ik het een beetje ben ‘ontgroeid’ al zaten er best leuke sieraden tussen 🙂

 • Reply Jenn 27 november 2015 at 15:00

  Oh dat jurkje is idd mooi!

 • Reply Sabine 27 november 2015 at 15:14

  Goh zeg wat een mega schattig jurkje!!! Ben er nu al fan van 😀

 • Reply i love my interior 27 november 2015 at 16:09

  Super leuke items, vooral dat jurkje is leuk 🙂

 • Reply Charelle 27 november 2015 at 21:22

  Ah die Rainbow Rock lijkt me ook echt heel fijn! En ja, het Groene Meisjes boek staat uiteraard ook op mijn lijstje! ^^ Hoop dat de Kerstman je de items komt brengen (of de Sint natuurlijk!) 😉

 • Reply Kim 27 november 2015 at 21:41

  Ahhh ik ben benieuwd naar je creaties als je die pen krijgt 🙂 Mooie items op je wishlist!

 • Reply Sax and the Pretty 28 november 2015 at 11:32

  Mijn wishlist past niet in een blogpost. Is dat erg? x

  • Reply Inge 28 november 2015 at 11:37

   Haha, ja ik kan nog wel veel meer opschrijven wat ik zou willen hebben, maar ik wil minder materialistisch zijn 🙂 Jij moet een flinke lijst hebben dan 😉

 • Reply Amy 28 november 2015 at 12:15

  Wat een prachtig jurkje heb je op je wishlist staan! Heel mooi, die kun je ook nog op verschillende manieren combineren. En het boek van de Groene Meisjes staat ook op mijn wensenlijstje, ben zo benieuwd!

 • Reply Withlovefroms 28 november 2015 at 16:08

  Leuk! Mooi kleedje

 • Reply Anna 28 november 2015 at 20:20

  Super mooi jurkje <3. En wat een leuke lijst! Het boek van De Groene Meisjes wil ik ook graag hebben :). Yay, leuk dat het bijna december is!

 • Reply Nina Simplynspecial 28 november 2015 at 21:55

  Reindeer Rock lijkt me heerlijk. Ik ben eigenlijk gek op bijna alles van de Lush hihi. Daarvan staat ook al wat op mijn verlanglijstje. Zoals Snowfairy en Comforter douchegel <3 Lovely!

 • Reply Lesley 29 november 2015 at 11:13

  Leuke dingen op je lijstje zeg! Lush is altijd goed. Ik ken de Reindeer Rock niet maar klinkt heerlijk 😀

 • Reply Els 29 november 2015 at 19:11

  mmm, dat van Lush wil ik ook wel. En dat jurkje, erg mooi!

 • Reply Iris 30 november 2015 at 16:31

  Wat een leuke wishlist! Het boek van de Groene Meisjes is echt een aanrader, ik heb hem zelf ook en vind het een heerlijk boek. Maak er ook regelmatig recepten uit 😀 En die pen, super leuk. Ik ben echt gek op schrijven. Op mijn verlanglijstje staan vooral nog lekkere truien voor de winter 🙂

  • Reply Inge 30 november 2015 at 17:54

   Doe je ook aan handlettering/kalligrafie? Of schrijven in zijn algemeen? Fijn dat het boek zo goed bevalt, nu ben ik helemaal nieuwsgierig 😉

 • Reply Sas 1 december 2015 at 11:43

  Leuk verlanglijstje! Dat je er maar veel van mag krijgen 🙂

 • Reply Deisy 1 december 2015 at 19:42

  Wat een fijn lijstje zeg meis. Er staan zeker ook nog een paar dingen op die ik ook zo zou kunnen vragen haha. En dat jurkje is echt heel mooi zeg.

 • Reply Estrella 3 december 2015 at 00:29

  Leuke wishlist! Dat jurkje is erg mooi en ik heb toevallig onlangs een setje.nl binnen besteld bij PenStore . Ze werken heel fijn, ook om dingen in te kleuren. Ik heb ook een brush pen van TomBow, Maar daar kan ik niet zo goed mee overweg dan met deze.