Dag juni, hallo juli! + lichtpuntjes

29 juni 2016

Het jaar is gewoon alweer doormidden.. Tijd om juni uit te zwaaien en een nieuwe maand te verwelkomen door middel van een maandoverzicht. Dag juni, hallo juli!

Maandoverzicht

Het begint bijna een gewoonte te worden van mij he, dat ik het blogritme even kwijt ben? Het was daarom in mei wat rustiger op mijn blog en er kwam wat minder online. Ook het maandoverzicht is de vorige maand niet verschenen. Ach, de wereld vergaat niet!

Afbeelding Epic gekregen pakket

Eind mei kwam het artikel Ik leef nog hoor! online, waarin ik vertel over mijn struggles. Zo vergt het werk veel energie en ook was ik mijn focus kwijt. Het werd ‘snel snel snel’ en vooral ‘moeten’.
Zaterdag 4 juni leek het wel weer even Sinterklaas.. het was namelijk Het Echte Post Is Cool 2.0 Uitpak Moment. Mijn Instagram werd overspoeld door talloze vrolijke pakketjes, inpakpapiertjes en bovenal cadeautjes. Ik kreeg een onwijs leuk pakketje van Nina en er zat zelfs iets lekkers voor Mango bij! Hij is er nog steeds blij mee. 🙂 Stiekem was ik ook heel erg benieuwd wat Els van mijn samengestelde pakketje zou vinden. Speciaal voor Els heb ik zelfs een gehaakt paardje gemaakt. Gelukkig was ze er heel erg blij mee, pfieuw!
Ter info: Er blijkt veel vraag te zijn naar een derde editie van Echte Post Is Cool. Dat vind ik natuurlijk een groot compliment, maar Northflix en ik zijn nog bezig met de evaluatie van de tweede editie. Wij zullen jullie uiteraard op de hoogte houden!

Afbeelding de Goodie Goodness mei box openen

In mei ontving ik wederom de Goodie Goodness box maar had hier nog niet over geschreven. Dit deed ik in juni alsnog. Gewoon, omdat het kan. In de Goodie Goodness mei box zat wel een héle gave set Nordic placemats. LIEFDE. Die ga ik zeker bewaren voor mijn toekomstige eigen stekkie.
De inhoud van de Goodie Goodness juni box was weer totaal anders; het is een echte Do-It-Yourself box. Je mag voor Hamertje Tik spelen en losgaan met verf (als je dat wilt). Iets met vogeltjes steelt altijd mijn hart, dus dit gave vogelhuisje is echt een aanrader!

Afbeelding bloem onderzetters

Om te vieren dat ik het bloggen weer heb opgepakt, is er een winactie online gekomen. Je kunt kans maken op een setje van 10 handgemaakte onderzetters of een leuke sleutelhanger. Ik zou het leuk vinden als je meedoet, deelnemen kan nog t/m 30 juni! Mango kiest de winnaar. 🙂
Een festival is zien en gezien worden. Dat weten wij allemaal. Het is daarom belangrijk om er fashionable en à la 2016 bij te lopen. Ik deelde daarom een geheim met je: een zonnebril voor echte fashionista’s. In één oogopslag verander jij van een trendsetter in een fashionable V.I.P. Niet doorvertellen he?

Onlangs werd ik door Nina getagd voor de No Words Tag. Een simpele maar doeltreffende tag, als ik dat mag zeggen. Je beantwoordt 10 vragen met foto’s, niet met tekst. Best een uitdaging en het vereist veel denkwerk, maar ik heb hem met plezier ingevuld. Ga jij hem ook invullen?
Tot slot schreef ik een uitgebreid artikel (het lijkt bijna een boekwerk, sorry) over krullen. Want lieve mensen, krullen zijn underrated. De verzorging vereist namelijk Heel Veel Werk. Ik deel namelijk een methode waarbij je je krullen zonder shampoo wast. Ik hoop dat ik jou ook kan helpen. Je mag het artikel uiteraard ook delen om mede krullenbollen te helpen. Together we fight the frizziness!

Afbeelding maandoverzicht juni

Lichtpuntjes

Mensen die mijn blog komen bezoeken of zelfs een berichtje achterlaten ★ Een gloednieuwe trekkingfiets van Gazelle gekocht, ik hoop dat ik er snel kilometers op mag maken (regen, ga weg) ★ Ontspannen met een goed boek ★ Creatief bezig zijn, ik word er rustig van ★ Lekker het EK kijken, ik vind dat zo leuk! ★ Een succesvolle Echte Post Is Cool 2.0 ★ De eerste oogst uit de moestuin al gegeten, héérlijk! ★ De zonnebloemen die al bijna voorbij de schutting groeien, hopelijk volgt de bloem snel ★ Mijn moestuin bijhouden en zien groeien ★ Ik hoop in aanmerking te komen voor een huurhuis in een nieuwbouwproject dat binnenkort van start gaat ★ Mijn ouders verrast met een etentje op Vaderdag ★ Kroelen met Mango ★ Series kijken ★ Mensen die deelnemen aan de winactie ★

Wat was jouw hoogtepunt in juni?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 • Reply Nina Simplynspecial 29 juni 2016 at 09:24

  Wat een mooi overzichtje. Leuk dat je ‘weer terug’ bent en we weer lekker van jouw artikelen kunnen genieten 🙂 Mijn hoogtepuntje op blog-gebied was mijn eerste YouTube video!

 • Reply Margo 29 juni 2016 at 09:36

  Wat is jouw haar prachtig Inge!

  • Reply Inge 29 juni 2016 at 10:30

   Dankjewel 🙂

 • Reply Sabine 29 juni 2016 at 15:26

  Wat een fijne maand met al die cadeautjes en blijdschap! Echt ook edn heel mooi compliment dat er zoveel vraag is naar een derde echte post is cool! Over mijn lichtpuntje was moet ik nog even nadenken. Er is zoveel gebeurd!

 • Reply Astrid 29 juni 2016 at 16:01

  Goed dat je er weer bent! En #EPIC was ook heel geslaagd!!

 • Reply Anita 29 juni 2016 at 20:31

  Uit eigen tuin eten, zo heerlijk! Fijn zoveel lichtpuntjes ook.

 • Reply Rachel Kromdijk 30 juni 2016 at 15:44

  Uit eigen tuin heerijk wij doen dat ook!

 • Reply chucky1012 1 juli 2016 at 06:25

  Leuke en fijne terugblik!
  Wat gaat de tijd toch snel voorbij…..
  Je hebt zo een leuk blog en schrijft zeer goede artikeln…..

  Xoxo

 • Reply Esmay 10 juli 2016 at 00:41

  Ah, wat een fijn overzicht en leuke lichtpuntjes! Dat juli maar een mooie maand voor je mag worden!