Dag februari, hallo maart!

2 maart 2016

Alweer bijna vergeten, zo snel ging februari voorbij! Tijd om hem uit te zwaaien en een nieuwe maand te verwelkomen door middel van een maandoverzicht. Dag februari, hallo maart!

Maandoverzicht

Februari is de maand waarin ik full-time aan het werk ging, waardoor het bloggen niet altijd even constant was. De maand begon in ieder geval lekker creatief met een DIY Sieradenhouder waar ik nog steeds heel blij mee ben. Daarna deelde ik ook nog eens inspiratie voor 6x DIY sleutelhangers. Ik droomde alvast weg bij wat woonkamer inspiratie voor mijn toekomstige plekje.. je kunt er maar vast over nadenken toch? Ik ben er nog steeds niet uit trouwens!

Ik schreef een review over de februari box van Goodie Goodness wat ik echt weer een feestje vond. Nog eventjes en dan komt de maart box alweer! Verder heb ik een tijdje een E-polette computerbril getest en schreef onlangs over mijn ervaring. Voor mensen met vermoeide ogen en hoofdpijn door langdurig computergebruik is dit zeker een oplossing.

Afbeelding maandoverzicht februari

Er kwam een Echte Post Is Cool update met wat tips en zelfs een verrassing: er zijn extra verrassingspakketjes in omloop. Het kan dus zomaar zijn dat je niet één maar twee pakketjes in de brievenbus aantreft. De populaire Bloggers Be Like tag liet ik niet aan mij voorbij gaan en gaf er mijn eigen draai aan.

Monsieur Mango is op Facebook! Mocht je mij ook daar willen volgen: dit is de Facebookpagina. Ik ben eind februari jarig en om dat te vieren loopt er een winactie! Je kunt onder andere door mij zelfgemaakte onderzetters winnen.

Doelen voor Maart

Tja, van mijn februari doelen (lezen, ontspannen en kalligrafie) is niet veel gekomen. Lezen, wat is dat?! Ik ben zo moe van het werken dat ik al vroeg in bed lig. Is ook een vorm van ontspannen toch? 😉 Daarom herhaal ik eigenlijk twee voorgaande doelen.

 • Lekker blijven lezen! Ik heb in januari drie boeken gelezen, een lekker begin van mijn Reading Challenge voor 2016 waarin ik 30 boeken hoop te gaan lezen.
 • Genoeg ontspannen, want dat kan ik denk ik ook wel goed gebruiken.

Wat is jullie hoogtepunt uit februari?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 Reacties

 • Reply Renske 2 maart 2016 at 08:13

  Fulltime werken en bloggen gaan niet altijd even goed samen, nee. Herkenbaar! 😉 En wat heb je al veel boeken gelezen. Ik zit nog maar op één boek van de 15, haha! Dat wordt nog aanpoten dit jaar…

  Ik ben trouwens benieuwd naar de volgende Goodie Goodness. Plaats je weer een ‘unboxing’?

  • Reply Inge 2 maart 2016 at 08:44

   Doe ik! Ben heel benieuwd wat ik de volgende keer aantref! 🙂

   • Reply Renske 2 maart 2016 at 09:00

    Superleuk! Zelfs ik ben benieuwd naar wat je aantreft. De overtuiging om zelf te abonneren wordt steeds groter, haha.

 • Reply Amy 2 maart 2016 at 08:37

  Hee meis, we hadden het er gisteren op Twitter al even over: fulltime werken en bloggen is een combi waar je even aan moet wennen en puzzelen. Gaat goed komen, succes!

  • Reply Inge 2 maart 2016 at 08:58

   Ja komt vast goed! 🙂

 • Reply Deisy 2 maart 2016 at 08:45

  Gaat helemaal goedkomen met je baan en je blog: is, zoals Amy zegt, inderdaad even een weg in vinden en voelen waar jij je goed bij voelt 😉 Maar dat komt allemaal goed en tot die tijd niet druk maken hoor. We blijven allemaal gewoon langskomen 😉

 • Reply Stephanie 2 maart 2016 at 08:56

  zelfs met full time werken heb je er nog mooie posts online gezet. Ik vond de goodie goodnessbox leuk om te lezen!

 • Reply Nina Simplynspecial 2 maart 2016 at 09:26

  Begrijpelijk dat bloggen en andere dingen er even bij inschieten nu je een nieuwe baan hebt. Van niets naar fulltime is best een grote stap, zeker omdat je ook moet wennen enzo! Slapen is zeker ontspannend haha, heerlijk! Mijn hoogtepunt uit februari was denk ik ons weekendje weg naar Utrecht. We hebben echt genoten samen!

 • Reply Anna 2 maart 2016 at 09:27

  Zó leuk, de DIY sieradenhouder. Ik vind het knap dat je met fulltime werken nog zoveel aan de slag gegaan bent met je blog :)!

 • Reply Desiree 2 maart 2016 at 09:44

  Logisch dat het bloggen er op dit moment een beetje bij in schiet! Dat is echt niet gek. Laat het rustig op je inwerken en dan komt het bloggen vanzelf wel weer. Mooie doelen voor de maand maart! Mijn hoogtepunt afgelopen maand was toch wel mijn stedentrip naar Parijs en daarom is mijn doel voor deze maand ook: geld sparen… 😉

 • Reply Charelle 2 maart 2016 at 09:55

  Ontspannen is een heel belangrijk doel Inge, dat kan iedereen weleens goed gebruiken! ^^

 • Reply Anita 2 maart 2016 at 11:07

  Fulltime werken is inderdaad even wennen en zeker in combinatie met je andere bezigheden! Ook benieuwd naar de nieuwe Goodie Goodness box. En ontspannen is ontzettend belangrijk!

 • Reply Sabine 2 maart 2016 at 14:39

  Ja best lastig bloggen combineren met werk 🙂 Heb ik ook last van. Slapen is ook mijn hobby maar daar kom ik ook niet altijd genoeg aan toe. Mijn hoogtepunt in februari was onze verloving en reis naar New York. Denk trouwens dat dit het hoogtepunt van het hele jaar is haha

 • Reply Dina 2 maart 2016 at 20:04

  Jep, bloggen en werken of studie of alledrie is inderdaad soms lastig te combineren. Maar goed, dat is met alle hobby’s en dingetjes die je naast al die verplichte dingen hebt natuurlijk wel een beetje zo. Lekker ontspannen deze maand hoor, daar ga ik ook voor!

 • Reply Els 2 maart 2016 at 20:40

  Boeken lezen en ontspannen moet goed komen :-). Fulltime werken kost gewoon te veel tijd ;-).

 • Reply Sheila 3 maart 2016 at 12:39

  Hoe bevalt het fulltime werken? Logisch dat je dan minder blogt, hoor. En dat is toch ook niet erg? Ik vind FT werken best knap. Zelf heb ik daar nooit voor gevoeld. Ik ben gemaakt voor 32 uur werken, omdat ik gewoon teveel van mijn vrije tijd houd. Ik heb ook echt nog nooit 40 uur gewerkt. Ik reageerde wel op functies van 40 uur als ik solliciteerde, maar bracht dan 32 uur naar voren. Tot nu toe is dat me dus altijd gelukt en ben ik zo aangenomen 🙂

  • Reply Inge 3 maart 2016 at 20:45

   Ja dat zou ik ook prima vinden, maar de baan is nu eenmaal 40 uur en daar heb ik vrede mee. 🙂

 • Reply Michelle 3 maart 2016 at 13:29

  Een leuke maand zo te lezen. Logisch dat je nog moet wennen aan je nieuwe full time baan. Je hebt ook zoveel, leuke hobby’s die ook veel tijd vragen. Nog een paar weekjes wachten en dan blijft het nog langer licht, wedden dat we dan ook weer meer energie hebben om s’avonds nog met onze hobby’s bezig te gaan? ! 😉

 • Reply Sas 5 maart 2016 at 10:17

  Herkenbaar. Ik ben meer gaan werken en heb de hele week niet geblogd of ermee bezig geweest… Soms wel jammer maar door drukte is het soms even niet anders.

 • Reply Lydie 6 maart 2016 at 09:53

  Februari is echt voorbij gevolgen. Goed doel heb je voor maart, ontspanning is namelijk zo belangrijk! Dat blijft mijn standaard doel voor iedere maand.
  Mijn hoogte punt van februari was toch echt dat ik mijn stage (verkort) behaald hebt op een TBS afdeling. Hier was ik zo blij mee! Het was best een zware tijd geweest

 • Reply Wanda 6 maart 2016 at 12:08

  Zelfs met parttime werken kom ik nog tijd te kort hoor! Of wil ik gewoon te veel en moet ik dingen schrappen? Mijn hoogtepunt van februari? Nou, toch wel de indrukwekkende musical De Tweeling!