Dag december, hallo januari!

30 december 2015

December is tot zijn einde gekomen en daarmee ook 2015. Tijd om december uit te zwaaien en een nieuw jaar te verwelkomen door middel van een maandoverzicht. Dag december, hallo januari!

Maandoverzicht

Deze maand kwamen er veel artikelen met een creatief randje online. Daar word ik heel erg blij van, ik hoop jullie ook! Mijn gebreide mutsjes die ik maakte voor het goede doel, gingen op de post. Vanaf februari kun je mijn mutsjes (en die van vele anderen!) in de winkels spotten.
Iets waar ik heel trots op ben, is de redesign die ik maakte voor de website Krijgsgevangen. Hij is voor 95% af en mijn vader (de eigenaar) heeft al vele complimenten ontvangen. Verder heb ik ook weer een nieuwe quote ontworpen, die tegelijkertijd te downloaden is als printable. Laat je een foto zien als je hem ergens hebt hangen?

Eindelijk maakte ik een begin met kalligrafie, iets wat ik al heel lang wilde. Na wat oefenen liet ik jullie mijn eerste kalligrafie beginselen zien. Het zijn vooral de basis oefeningen waar ik mij nu mee bezighoud. Je moet namelijk muscle memory opbouwen door te oefenen, oefenen, oefenen.
In het kader van kerst kwamen er twee gerelateerde artikelen. Een DIY om nog wat meer in de kerstsfeer te komen: Ik toverde namelijk een kerstbal om tot een vaasje. Tevens haakte ik het schattige Rendiertje Rex die jullie tevens een hele fijne kerst toewenste!

Er kwam een boekverkoop omdat ik een aantal van mijn boeken een tweede huisje gun. Sommige boeken zijn trouwens nog steeds beschikbaar, mocht je geïnteresseerd zijn! Ik vulde één tag in: de Kort maar Krachtig tag. Ik introduceerde de tegenhanger van de kattenfilmpjes, namelijk papegaaienfilmpjes 😉 Vogels zijn namelijk ook erg grappig! Echt waar. Kijk maar! Instant happiness.
Er is een eerste Q&A: Stel je vraag op Monsieur Mango. Je kunt je vragen nog steeds stellen, ik beantwoord ze in het nieuwe jaar. Tot slot kwam er een overzicht van mijn 10 populairste artikelen van 2015 online.

Afbeelding maandoverzicht december 2015

Doelen voor Januari

Even een terugblik op mijn doelen voor december. Oefenen van kalligrafie? Check! Ontspan- en verwenmomentje voor mijzelf? Helaas! Nog niet.. maar het ontspanningspakket dat ik won bij Amy kan mij hier vast bij helpen! Meer lezen? Check! Ik heb nog twee boeken gelezen maar met nog drie boeken op de teller, ga ik mijn totaal van 10 boeken voor het eind van 2015 niet meer redden!

 • Mijn ‘change of life’ weer oppakken. Want eh ja, dat is in december niet zo goed gegaan..
 • Blijven leren over webontwikkeling. Hiermee bedoel ik vooral het ontwerpen en maken van websites. Iets wat ik namelijk veel meer wil doen! Heb je mijn hulp nodig? Neem dan contact met mij op 🙂
 • Kalligrafie. Do I need to say more?
 • Een nieuwe Good Reads challenge opzetten voor 2016. Ik wil namelijk 30 boeken gaan lezen, maar dat hoeft gelukkig niet in één maand 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties

 • Reply evelien 30 december 2015 at 09:00

  Ah ik vind de gebreide mutsjes zó leuk en cute! En wat een leuk doel om 30 boeken te lezen, super tof. <3

  Liefs! Evelien

 • Reply Els 30 december 2015 at 09:09

  Ik vond je artikelen van december erg leuk om te lezen. Zeker die van Kalligrafie! Succes met je doelen van januari. Gelukkig geen 30 boeken in een maand ;-). Veel leesplezier!

 • Reply Amy 30 december 2015 at 10:45

  Wat heb je weer veel mooie artikelen geschreven deze maand! Zo gaaf dat je begonnen bent met kalligrafie, ben benieuwd hoe je ontwikkeling daarmee gaat verlopen 🙂 Ik denk dat ik voor 2016 ook een Good Reads challenge ga opzetten.. nog niet eerder gedaan, maar wil het wel eens proberen 🙂

 • Reply kombinnen 30 december 2015 at 11:00

  Wat leuk om te lezen! Weer een mooi artikel en inspitatie

 • Reply Sabine 30 december 2015 at 14:20

  Leuke maand heb je gehad! En mooie doelen voor het nieuwe jaar heb je! Alvast een goede jaarwisseling gewenst!

 • Reply Sophie 30 december 2015 at 15:38

  heee jeetje! Het mag dan enige tijd geleden zijn dat ik een kijkje nam op je blog maar wauw, wat is die prachtig geworden! Ik wilde heel even mijn complimenten daarvoor geven!

  • Reply Inge 31 december 2015 at 11:35

   Ah dankjewel! 🙂

 • Reply Anne 30 december 2015 at 15:43

  Ah, wat leuk: ik ben je nog maar net gaan volgen, dus ga eens even goed bijlezen :)!

 • Reply Anita 30 december 2015 at 17:16

  Hele mooie artikelen heb je geschreven! Ik wilde afgelopen jaar ook 30 boeken lezen maar heb de challenge gehalveerd en blij toe want n heb ik het gehaald. Volgend jaar worden het er denk ik 20 😉

 • Reply Desiree 30 december 2015 at 20:57

  Die creatieve artikelen vind ik persoonlijk heel erg leuk! En jou lay-out! Petje af! Toevallig wat tips voor mijn lay-out? 😉 De doelen lijken me allemaal erg mooi en haalbaar. Ik ben erg benieuwd! Alvast een hele fijne jaarwisseling! Liefs

  • Reply Inge 31 december 2015 at 11:36

   Haha, nou als je hulp nodig hebt of iets nieuws, dan moet je mij gewoon mailen! 🙂 Fijne jaarwisseling!

 • Reply Marion 31 december 2015 at 10:35

  30 boeken in een jaar. Ik wens je succes! Ik ben niet verder gekomen dan 2. Voor vannacht wens ik jou een hele fijne jaarwisseling en voor 2016 heel veel liefde, geluk en gezondheid! X

  • Reply Inge 31 december 2015 at 11:37

   Jij ook lieve Marion! En ach, als ik de challenge niet haal dan is er ook geen man overboord 😉

 • Reply Lindsey Beljaars 31 december 2015 at 12:14

  Wat een leuke artikelen heb je geschreven zeg. Ik ben in 2016 ook van plan om meer te gaan lezen. Vind lezen altijd ontzettend leuk en fijn maar kan er helaas niet zo makkelijk te tijd voor vrij maken.

 • Reply Michelle 31 december 2015 at 13:15

  Leuke artikelen heb je dit jaar online gezet en fijne doelen voor januari zeg!Hopelijk gaat het je lukken. Ik wil meer handwerk projecten gaan afronden het aankomende jaar,meer in beweging komen en misschien naar vrijwillergerswerk gaan kijken, maar dat hangt een beetje van mijn spieren af.

  • Reply Inge 31 december 2015 at 14:10

   Ik hoop dat jouw doelen je ook gaan lukken! Het is je in ieder geval gegund! 🙂

 • Reply Evelyne 31 december 2015 at 14:20

  Een fijne jaarwissseling & een spetterend nieuw begin!