Dag april, hallo mei! + lichtpuntjes

30 april 2016

Ik vind het echt niet normaal hoor, april is gewoon alweer tot een einde gekomen. Ik kan het amper bijhouden. Tijd voor een terugblik op afgelopen maand. Dag april, hallo mei!

Maandoverzicht

Deze maand schreef ik wederom weinig. Ik begon de maand door jullie om hulp te vragen met een hele simpele vraag: Waar denk je aan bij mij en mijn blog? Hier kreeg ik hele leuke reacties op, waarvoor dank! Vervolgens kwam er een artikel online namens mijn zusjes, die graag meer wilden vertellen over het houden van een egel als huisdier in Hazel: een prikkelend huisdier. Het was weer feest in mijn brievenbus want de Goodie Goodness april editie viel op de deurmat met wel hele fijne Deense producten waar ik wel verliefd op moest worden. Wellness, maar zonder beauty (thank god!). Als je mij graag als pandabeer wil zien, moet je mij vooral make-up geven..

Ik deelde weer een aantal leuke papegaaienfilmpjes, want ik wil bewijzen dat je om vogels en papegaaien net zo hard kunt lachen (en aaww‘en) als om katten. Of honden. Want vogels zijn gewoon heel grappig! Northflix en ik hadden wel heel goed nieuws, want de inschrijving voor #echtepostiscool 2 is geopend! HOERA HOERA! Het gaat heel erg goed met de inschrijvingen, maar laat dat je niet weerhouden om je aan te melden. Je kunt je nog inschrijven t/m 6 mei 2016. Tot slot deelde ik mijn nieuwe pareltje; een houten horloge met een groen karakter van WoodWatch.

Afbeelding maandoverzicht april 2016

Lichtpuntjes

Ik vond het wel weer eens tijd om een lichtpuntjes artikel te schrijven, want dat is alweer veel te lang geleden. Aangezien ik deze maand niet zoveel heb geschreven, leek mij dit een mooie gelegenheid om zowel het maandoverzicht als de lichtjespuntjes te combineren.

 • Mijn werk dat mij heel erg goed bevalt!
 • Mijn contract dat tevens met een aantal maanden is verlengd, iets waar ik heel erg blij mee ben!
 • Bijna 30 km per dag naar/van werk fietsen. Heerlijk, muziekje op en gaan! Als het niet keihard regent tenminste..
 • Dat het langer licht is
 • Elke dag genieten van mijn “moestuin” en mijn plantjes
 • Mijn gekiemde kikkererwten die tot heuse plantjes zijn gegroeid
 • Mijn aardbeiplantjes van de Hema die langzaam maar zeker beginnen te groeien
 • Gezellig met Mango knuffelen
 • Het kaartje van die lieve Sytse dat in de bus viel, thankyou!
 • Mijn lievelingsbloem (gerbera) gratis krijgen bij de Karwei
 • Het aantal lieve reacties + inschrijvingen op #echtepostiscool, dat maakt mij heel erg blij
 • Mijn kalligrafie workshop ging helaas niet door, maar het starterspakket dat ik had gekocht werd deze week wel bezorgd
 • The Blacklist kijken
 • En lekker lachen met The Big Bang Theory

Wat was jullie lichtpuntje van deze maand?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 • Reply Deisy 30 april 2016 at 09:51

  Wat een prachtige maand heb je er op zitten en goed om te lezen dat het werk je bevalt en je contract is verlengd. Dat zijn altijd hele mooie resultaten als je het mij vraagt. Ooh supertof dat de inschrijving voor echte post is cool weer zo goed gaat: het is dan ook een prachtig project! Ik wens je natuurlijk in mei nog veel meer goeds toe en hopen dat het zonnetje zich wat vaker laat zien haha 😉

 • Reply Anita 30 april 2016 at 11:03

  Wat onwijs fijn dat je contract verlengd is! Ik wordt ook blij van het feit dat het langer licht is, nog meer genieten van de dag en de mooie bloesem.

 • Reply Nina Simplynspecial 30 april 2016 at 15:54

  Super fijn om te lezen dat je werk bevalt en dat je contract ook nog met een paar maanden is verlengd. Top! En wauw, 30 km fietsen per dag. Ik doe het je niet na! Ik had helemaal niet op het artikel met papegaaienfilmpjes gereageerd, maar ik heb ze wel allemaal gezien samen met mijn vriend. Ik kan soms ook enorm lachen om die filmpjes.

 • Reply Marion 30 april 2016 at 16:16

  Gefeliciteerd met je contractverlenging! En holy shit, 30 km fietsen per dag. Dan hoef je lekker niet meer naar de sportschool! Nou hoeft dat natuurlijk nooit, maar je snapt wat ik bedoel. Plantjes op zien komen is zo geweldig. Ik wilde vanochtend al teleurgesteld mijn mini-moestuin voor binnen weggooien toen ik tot mijn verbazing een babystengeltje zag! Ik ben helemaal enthousiast. Dat was dus mijn hoogtepunt.

 • Reply Michelle 1 mei 2016 at 08:45

  Een fijne maand zo te lezen! Leuk dat jullie een deel 2 houden van ‘echte post is cool’! En wat fijn dat je contract is verlengd! Nu moet alleen het weer nog een beetje gaan meewerken en dat schieten je plantjes als kool uit de grond 😉 Fijne zondag!

 • Reply Els 1 mei 2016 at 12:04

  Wat fijn dat je contract weer is verlengd :-). Dat is wel echt fijn! The Big Bang Theory vind ik ook altijd heel leuk.

 • Reply Renske 1 mei 2016 at 12:25

  Heerlijke maand! Super om te lezen dat het werk zo goed bevalt. En hallo: 30 kilometer fietsen per dag. Topper! 🙂

  Oh, ik heb mij weer ingeschreven voor Echte Post Is Cool hoor, ha! Dat is één van mijn vele lichtpuntjes. Net als een weekendje weg met mijn vriend boeken, een musical met een vriendin, een glimlach op het gezicht van mijn cliënt, een warm zonnetje, een dekentje tijdens koude dagen. Moet ik nog doorgaan? Hihi! Mooi dat je de lichtpuntjes benadrukt. Positiviteit is immers besmettelijk! 🙂

 • Reply Sas 1 mei 2016 at 20:55

  Wat een prachtige maand. Op naar nog zo’n mooie (al dan niet mooiere) maand voor je!

 • Reply Marije 3 mei 2016 at 18:15

  Fijn om te horen dat je contract verlengd is en je je werk fijn vind! Dat is super! 🙂 Oh en fietsen naar het werk vind ik ook heerlijk. Al fiets jij wel een keer zo ver. Is je autootje er niet meer?

  • Reply Inge 3 mei 2016 at 20:24

   Jawel die is er nog, maar als ik kan fietsen doe ik liever dat. Het begint een beetje verslaafd te worden, ik wíl gewoon fietsen. 🙂

 • Reply chucky1012 1 juli 2016 at 06:35

  Mooie en fijne maand!
  Goed om terug te kijken op de goede artikelen die je geschreven had.

  Xoxo