Samenwerken?

Regelmatig word ik benaderd voor een samenwerking en ik zal eerlijk zeggen dat ik dat een hele eer vind. Super leuk! Ik zie het toch maar als een compliment dat een bedrijf met mij wil samenwerken om mijn schrijfstijl, foto’s of onderwerpen op mijn blog. Echter kan ik niet elke samenwerking aan gaan. Voorwaarde is dat het bij mij en mijn blog moet passen. Logisch toch?

Een samenwerking kan inhouden dat ik betaald word voor het schrijven van een artikel (advertorial). Het kan ook betekenen dat ik een product gratis heb ontvangen, in ruil voor een review. Transparantie naar mijn lezers toe vind ik erg belangrijk en ik zal een samenwerking dan ook altijd vermelden. Waarom zou ik er geheimzinnig over doen? In geval van een samenwerking staat bij een artikel altijd de volgende disclaimer vermeld: “Dit artikel betreft een samenwerking”.

Het is geen garantie dat ik alleen maar lovend spreek over ontvangen producten of diensten. Ik zal altijd eerlijk zijn, wat kan inhouden dat ik er misschien niet zo tevreden mee ben of dat het mij toch niet bevalt. Dit is natuurlijk persoonlijk; wat mij misschien niet aanspreekt, spreekt een ander juist wel weer aan! Het lijkt mij daarom altijd zinvol en zo weten de lezers waar zij aan toe zijn.

Tot slot zijn alle artikelen op mijn blog door mijzelf geschreven: of het nu een samenwerking betreft of niet.

Wil je met mij samenwerken? Wil je mij een product toesturen ter review? Heb je een gave winactie voor mijn blog? Heb je iets wat deze creabea helemaal blij kan maken? Je kunt hier contact met mij opnemen. Dankjewel!

© 2017 – Monsieur Mango.