Samenwerken?

Soms word ik benaderd voor een samenwerking en ik zal eerlijk zeggen dat ik dat een hele eer vind. Natuurlijk vind ik dat leuk! Echter kan ik niet elke samenwerking aan gaan. Voorwaarde is dat het bij mij en mijn blog moet passen. Logisch toch?

Een samenwerking kan inhouden dat ik betaald word voor het schrijven van een artikel. Het kan ook betekenen dat ik een product gratis heb ontvangen, in ruil voor een review. Transparantie naar mijn lezers toe vind ik erg belangrijk en zal een samenwerking dan ook altijd vermelden. Waarom zou ik er geheimzinnig over doen? In geval van een samenwerking staat bij een artikel altijd één van deze twee disclaimers vermeld: “Dit artikel betreft een samenwerking” of “Dit product heb ik ontvangen ter review”.

Het is geen garantie dat ik alleen maar lovend spreek over ontvangen producten of diensten. Ik zal altijd eerlijk zijn, wat kan inhouden dat ik er misschien niet zo tevreden mee ben of dat het mij toch niet bevalt. Dit is natuurlijk persoonlijk; wat mij misschien niet aanspreekt, spreekt een ander juist wel weer aan! Het lijkt mij daarom altijd zinvol.

Wil je met mij samenwerken? Wil je mij een product toesturen? Wil je dat ik een product uitprobeer en er een review over schrijf? Heb je een gave winactie voor mijn blog? Neem dan contact met mij op. Dankjewel!