Mijn 10 populairste artikelen van 2015

23 december 2015

Het jaar is alweer bijna ten einde.. ik hoef niet te zeggen hoe snel het jaar gegaan is, dat weten jullie zelf natuurlijk ook wel. Dus zeg ik het lekker niet. Een mooi moment om eens terug te blikken op 2015, in de vorm van een top 10 van mijn best gelezen / populairste artikelen.

Vanaf de zomer ben ik met regelmaat gaan bloggen en volgens mij bevalt jullie dat wel goed. Veel ‘recente artikelen’ staan namelijk in het lijstje. Het lijkt mij leuk om deze overzichten elk jaar met elkaar te vergelijken om te zien welke onderwerpen jullie het meest aanspreken.

Afbeelding populairste artikelen 2015

  10. Gebreide mutsjes #1

  Eerder vertelde ik jullie al over de Goedgemutste Breicampagne van Innocent. Breien en iets doen voor het goede doel? Count me in! Eind november gingen mijn gebreide mutsjes op de post, zodat ze vanaf februari in de winkel te vinden zijn.

  9. New in: Notitieboekjes

  Do I need to say more? Notitieboekjes heb je nou eenmaal nooit genoeg en daarbij is de HEMA mijn favoriete winkel. Deze vrolijke boekjes kon ik niet laten liggen.. ze moesten mee naar huis!

  8. New in: Jaaragenda 2016

  In het najaar scoorde ik deze leuke agenda van Psychologie Magazine. Een agenda voor een mindful 2016. Klinkt goed! (Stiekem hoop ik dat ik in 2016 mag gaan werken, zodat ik hem ook écht kan gaan gebruiken.)

  7. Mijn kalligrafie beginselen

  Een kalligrafie boek dat ik van mijn vader heb overgenomen heeft jaren in de kast gestaan, maar nu ben ik dan toch echt begonnen met oefenen! Het lijkt mij zo ontzettend gaaf om dit te beheersen. Gelukkig aan inspirerende voorbeelden geen gebrek. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

  6. DIY: Stolp met lichtjes

  Een stolp en lichtjes. Meer heb je écht niet nodig voor deze DIY (oké, batterijen dan), maar je kunt natuurlijk helemaal losgaan. Wat denk je van leuke kerst setting onder de stolp? Of een winterse setting als de kerst straks voorbij is? Of een lente tafereel?

  5. DIY: Weckpot etiketten maken

  Duurzaam leven hoeft echt niet moeilijk te zijn. Weckpotten zijn niet alleen hip, ze zijn ook nog eens vet handig! In één oogopslag zie jij wat je nog in huis hebt. Met deze etiketten (of maak je eigen gepersonaliseerde etiketten) weet je gelijk wat er ook alweer in zat (want ja, sommige ingrediënten lijken nou eenmaal veel op elkaar..)

  4. Mijn blog bestaat 1 jaar!

  Hiep hoi! Begin november bestond mijn blog één jaar. Een mooi moment om eens even bij stil te staan. Tevens luidde ik er een heuse feestweek mee in. Dat er nog maar vele mooie jaren mogen komen!

  3. A change of life

  Een persoonlijk artikel. Over hoe ik mijn leven -in positieve zin- moet omgooien. Ik wil het anders, maar dat gaat helaas niet vanzelf. Vallen, opstaan en doorgaan. Vooral blijven doorgaan. Het wordt een lange weg, een moeilijke en misschien wel frustrerende weg, maar ik mag niet opgeven. (Waar is Harry Potter wanneer je hem nodig hebt?)

  2. Win €25 shoptegoed

  In de feestweek vanwege het éénjarige bestaan van mijn blog, kon je kans maken op €25 shoptegoed. Leuk voor de kerst of gewoon omdat het kan. Iedereen die heeft meegedaan: nogmaals hartelijk dank!

  1. Win een happiness pakket

  Verreweg het meest populair was het door mij persoonlijk samengestelde happiness pakket. Ook deze was te winnen in de feestweek. Al mijn favorieten producten in één pakket: een echte ‘Inge’ dus! Ook iedereen die heeft meegedaan voor het happiness pakket: hartelijk dank!

Welk artikel vond jij het leukst om te lezen? Misschien wel een andere dan ik hier heb genoemd?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 Reacties

 • Reply Monique | WritingMonique 23 december 2015 at 08:49

  Wat leuk om dit te zien! Ik vond je gebreide mutsjes artikel ook fantastisch!

 • Reply Renske 23 december 2015 at 09:18

  Wat een leuk overzicht! Ik vind jouw DIY-artikelen en die van de gebreide mutsjes (eigenlijk ook een soort DIY hè? Hihi) erg leuk om te lezen! Maar ook jouw ‘life change’-artikel was erg herkenbaar. 😉 Op naar een nieuw, bloggend jaar! 🙂

 • Reply evelien 23 december 2015 at 09:44

  Wat een leuk rijtje en stuk voor stuk leuke artikelen, ik vind de DIY van de stolp echt heel leuk. Geeft zo’n tof effect! En ziet er zo gezellig uit!

  Liefs! Evelien

 • Reply Kim 23 december 2015 at 12:50

  Woehoe ik ken ze allemaaal! Ook niet gek, want jouw blog was een van de eerste blogs die ik volgde 😀

  • Reply Inge 23 december 2015 at 13:46

   Ooh echt? Ik voel mij gevleid 😀 (alhoewel jij duidelijk populairder bent, hehe 😉 )

 • Reply Kim 23 december 2015 at 12:58

  Leuk om daar- ook voor jezelf- op terug te blikken! Welk artikel vond je zelf het leukste om te schrijven?

 • Reply Anna 23 december 2015 at 13:12

  Jaaa, leuk! Ik ken ze nog niet allemaal (oeps), maar heb er wel een boel gelezen. Je hebt zo’n fijne blog <3.

 • Reply Nina Simplynspecial 23 december 2015 at 19:28

  Ik vond het winactie artikel niet het leukste, maar wel ERG leuk dat ik won uiteraard. Ik kan niet zo goed kiezen eigenlijk hihi. Een artikel die ik wel heel leuk vond is bijvoorbeeld die met papegaaienfilmpjes 🙂

 • Reply Inge 23 december 2015 at 19:56

  Nee dat deel ik met je. Een winactie is niet echt een informatief artikel (het kan natuurlijk wel! Maar dat was het bij mij niet). Ergens is het ook wel jammer dat die twee artikelen bovenaan staan, maar ach! Wie weet is het volgend jaar helemaal anders 🙂

 • Reply Sax and the Pretty 23 december 2015 at 21:57

  Graag nog een vervolg op de kalligrafie kunsten! X

 • Reply Inge 23 december 2015 at 22:02

  Helder! 😀 (Ik moet dus aan de bak!)

 • Reply Nesrin 24 december 2015 at 10:53

  Leuk zo een top 10. Welk artikel vond jij zelf het leukst?
  Fijne feestdagen!

  • Reply Inge 24 december 2015 at 13:10

   Poeh, dat weet ik eigenlijk niet. ‘A Change of Life’ vond ik niet specifiek leuk om te schrijven (persoonlijk, moeilijk) maar ik ben wel verbaasd over hoe vaak het is gelezen en de hoeveelheid reacties die ik erop krijg. Dat vind ik dan toch wel bijzonder 🙂

 • Reply Sheila 24 december 2015 at 12:25

  Ik ben dankzij jou mijn stolp (die ik al had van de Hema) gaan vullen met die lichtjes 🙂

 • Reply Anita 24 december 2015 at 13:00

  Altijd leuk dit soort lijstjes! Nummer 3 op de lijst heb ik niet gelezen dus ga ik zo doen!

 • Reply Anita 24 december 2015 at 13:06

  dom, natuurlijk had ik die al wel gelezen 🙂

 • Reply Els 24 december 2015 at 16:43

  Wat leuk om je top 10 te zien. Ik vond “mijn kalligrafie beginselen” echt heel leuk om te lezen. Ik ben benieuwd naar meer :-).

 • Reply Florentine 25 december 2015 at 01:02

  Super leuk om te zien! Ik heb ze lang niet allemaal gelezen, dus ik ga snel even kijken! Fijne kerstdagen, liefs!

 • Reply Michelle 26 december 2015 at 12:31

  Leuk om zo terug te blikken! Mooie artikelen zitten er tussen..

 • Reply Sas 26 december 2015 at 21:28

  Leuk om je artikelen in een overzichtje te zien. Ik kende ze (als vaste lezer 😉 ) allemaal al…

 • Reply Inge 26 december 2015 at 21:48

  Hihi 😀

 • Reply Sabine 26 december 2015 at 23:32

  Mooi overzicht en heel leuk dat het artikel over je happiness pakket zo goed gelezen is!

 • Reply anneleen 3 januari 2016 at 15:54

  Sommige blogjes ken ik nog niet, ga meteen even doorklikken! 🙂

 • Reply Paul 6 januari 2016 at 22:08

  Grappig, de winacties doen het het best. Maar ik vind jouw persoonlijke artikelen het mooist. Ik wens je een mooi en gezond 2016 toe.

  • Reply Inge 6 januari 2016 at 22:36

   Ja misschien had ik ze moeten weghalen uit de lijst. En dankjewel, wat leuk om te horen! Ik wens jou een prachtig 2016 toe!