Monsieur Mango #2

In Wie is Monsieur Mango? vertelde ik al wie of wat Monsieur Mango is en daarmee dus ook waar mijn blognaam eigenlijk vandaan komt. Het is de hoogste tijd (eindelijk) voor Monsieur Mango #2! Aangezien ik deze serie in chronologische volgorde probeer te schrijven, raad ik je aan om bij deel 1 te beginnen. Ik heb weer een hoop babyfoto’s van Mango verzameld, dus bereid je voor op een hoop ‘Oooh’ en ‘Aaaah’s.

Monsieur Mango #2

De foto’s in deze serie zijn twee weken nadat Mango bij mij kwam wonen gemaakt.

Afbeelding Monsieur Mango #2 op laptop

Het zwarte op zijn hoofd verraad dat hij nog een baby is. πŸ™‚

Afbeelding Monsieur Mango #2 op toetsenbord

Dit is nu (helaas) niet meer mogelijk hoor! Een paar maanden na deze foto had Mango mijn draadloze toetsenbord al bijna gesloopt (de meeste toetsen zaten scheef, omdat ik ze er niet meer recht in kreeg) en sindsdien heeft Mango een obsessie voor laptops, toetsenborden, telefoons en eigenlijk alles waar ik mee bezig ben. πŸ˜‰

Afbeelding Monsieur Mango #2 trekt toets uit toetsenbord

Kijk, zo gaat dat dan. Even 2 tellen niet opletten en huppakee, je toets is verdwenen! πŸ˜‰

Afbeelding Monsieur Mango #2 likt beeldscherm

Kunnen vogels eigenlijk wel kleur zien? Ja dat kunnen ze zeker! Kijk maar hoe hij precies de klaproos op mijn beeldscherm weet te vinden. πŸ™‚ Bijzonder vind ik dat altijd, want met ogen aan de zijkant van je hoofd lijkt het mij erg lastig om zo nauwkeurig te kunnen zijn met iets dat zich voor je bevindt.

Afbeelding Monsieur Mango #2 in gedachten

Diep in gedachten verzonken..

Afbeelding Monsieur Mango #2 schattig als baby

Aaaahhh.. ik ben gesmolten hoor. Kijk nou wat een baby meneer nog was! Wat lijkt dat lang geleden. OkΓ©, is het ook wel een beetje want deze foto is al 3 jaar oud. Soms zou ik willen dat Mango nog was zoals hier, toen hij nog een ukkepuk was! (Dat mag ik van Mango overigens niet zeggen.. hij voelt zich dan beledigd).

Afbeelding Monsieur Mango #2 houdt mij van mijn werk af

Poseren.. dat kan Mango wel hoor! Ik heb 2 jaar in Zweden gewoond en gestudeerd en dit was mijn ‘appartementje’ a.k.a. de postzegel. Je hebt nu eigenlijk mijn gehele kamer al gezien. Achter het keukenblok zat de badkamer, links stond een kast en mijn bureau en ik zat met mijn rug richting mijn balkonnetje.

Afbeelding Monsieur Mango #2 poetst en houd mijn vinger vast

Poetsen en tegelijkertijd mammie vasthouden is zoveel leuker!

Afbeelding Monsieur Mango #2 in etensbakje

Hallo?! Er zit helemaal geen eten meer in hoor..

Afbeelding Monsieur Mango #2 kroelt met een knuffelschaap

Lekker kroelen met Schaapie!

Afbeelding Monsieur Mango #2 is een fluffypants

Mango heeft ook als bijnaam Mr. Fluffypants. Dat behoeft denk ik geen uitleg wanneer je deze foto ziet. Dat gele buikje, zo lief! Dat buikje is nu helemaal wit, maar na de geboorte wordt hij eerst geel en verandert daarna langzaam in wit. πŸ™‚

Wat was het weer leuk om Monsieur Mango #2 te maken. Ik kwam weer zulke lieve en schattige foto’s tegen! Elke keer als ik ze zie dan smelt ik weer een beetje. Zeker toen Mango nog zo klein was, waren wij echt een team samen. Inmiddels heeft hij de puberteit zo goed als achter zich gelaten en is dus volwassen. Hij gedraagt zich eigenlijk net als een puber die alles zelf wel denkt te weten en te kunnen. Grappig ook hoe de foto’s gelijk weer herinneringen oproepen. Ik waande mij weer heel even in mijn appartement in Zweden met mijn gevederde vriendje. πŸ™‚

Wie stemt er voor een Monsieur Mango #3? Raise your hand!

19 lieve reacties

Geef een reactie

CommentLuv badge