Echte Post Is Cool #3: Het Uitpak Moment

14 november 2016
Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen cadeautjes in tasjes

Wat hadden we het allemaal moeilijk, maar het is weer gelukt! Zaterdag 12 november was eindelijk Het Uitpak Moment van Echte Post Is Cool #3. Benieuwd wat ik heb gemaakt & heb gekregen?

Dit heb ik gegeven

Zoals altijd gaan alle loten na inschrijving in de hoge hoed. Zo ook bij Echte Post Is Cool #3. De hoge hoed (denk aan de sorteerhoed van Harry Potter) gaf mij het lootje van Astrid van Miss Sentinelli. Daar was ik blij mee! Ik wist namelijk al vrij snel wat ik haar wilde geven. Ik wist ook dat daar handgemaakte items bij moesten zitten, dus ik moest snel aan de slag om alles op tijd af te hebben.

Naast de handgemaakte items heb ik natuurlijk ook nog wat dingen voor Astrid geshopt. Ze is hoogzwanger en daarom besloot ik om een ontspanningspakket voor haar te maken. Lekkere geuren waarbij ze kan ontspannen, maar ook twee gezichtsmaskers voor wanneer ze behoefte heeft aan een momentje voor zichzelf. Een notitieboekje kan natuurlijk niet ontbreken (je kunt er immers nooit genoeg hebben) en ook aan Poes heb ik gedacht!

Ik vond de handgemaakte items best spannend, omdat ik geen idee had hoe Astrid hierop zou reageren. Voor hetzelfde geld vindt ze het niet fijn en wil ze zelf leuke items uitzoeken voor de kleine. Gelukkig werd ik zaterdagochtend wakker met een dolblije reactie van Astrid op Instagram en vielen de petrolkleurige bijtring met konijnenoortjes en de rammelaar in de smaak! Anders had ik hier nog een Mango die er ook blij mee was geweest.. πŸ˜‰

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 overzicht gegeven cadeautjes

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gegeven handgemaakte babyrammelaar

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gegeven lekkere geurtjes om te ontspannen

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gegeven notitieboekje

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gegeven bijtring baby

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gegeven ingepakte cadeautjesVervolgens heb ik alles netjes ingepakt en voorzien van handgeschreven labels. Woensdag ging het pakket naar Astrid toe!

Dit heb ik gekregen

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen pakket
Mijn EPIC pakket werd aan het begin van de week al bezorgd en dus moest ik er de hele week nog naar kijken en de dagen tot het uitpak moment tellen. Mango vond het na een paar dagen wel mooi geweest en wilde het pakket vast openen, maar ik heb hem moeten weerhouden. Toen het ein-de-lijk zaterdag was kon het pakket open en kwamen wij erachter dat het van Marieke van Greenblush is! Het zag er heel erg vrolijk uit en de inhoud was bijna te mooi om te openen.

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen cadeautjes in tasjesDe cadeautjes zaten in maar liefst drie tasjes! Ik voelde mij even jarig toen ik dit zag. Wat veel!

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen lieve briefEr zat een lieve, handgeschreven brief bij. Dankjewel Marieke!

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen overzicht cadeautjes

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen cadeautjes uitgepaktWauw wat een hoop cadeautjes! Het ziet er allemaal ook zo vrolijk uit. πŸ™‚

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen een blik vol geluk HemaLaatst stond ik in de HEMA met dit blik in mijn handen, mijzelf afvragend of ik het zou kopen of niet. Ik besloot het te laten liggen. Gelukkig maar want nu heb ik hem alsnog! Ben je soms helderziend, Marieke? πŸ˜‰

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen gerecyclede notitieboekjesTwee gerecyclede notitieboekjes met hele gave grafische print. Yes, daar word ik helemaal blij van!

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen losse thee en douchegelBij het openen van het pakket rook ik iets, maar ik kon het niet thuisbrengen. Tot ik de verpakking met de losse thee opende, toen was het mij helemaal duidelijk. Het ruikt echt heerlijk en ben heel benieuwd naar de douchegel!

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen pompoenzaadjesPompoenzaadjes, door Marieke zelf gedroogd. Super vet!

Afbeelding Echte Post Is Cool E3 gekregen snack voor MangoMarieke heeft er ook nog wat lekkers voor Mango bijgedaan. Super lief, hij zit er van te snoepen!

Nu heb ik nog niet eens alles laten zien, maar ik ben heel blij met de potloden en de boekenleggers. Ik raak boekenleggers altijd kwijt en gebruik soms bij hoge nood een (schone!) tissue.. Ze zijn dus zeer welkom! De kaart is ontzettend leuk en Grow A Panda vind ik ontzettend gaaf! Er zitten zaadjes in, dus het is de bedoeling om hem een keer in een bak met aarde te leggen en te kijken of er inderdaad een panda uit komt groeien. πŸ˜‰

Marieke, ik wil jou echt ontzettend bedanken. Je pakketje was een waar feestje en ik ben heel dankbaar en blij met alle toffe dingen die je mij hebt gegeven. Ik heb genoten van Echte Post Is Cool #3, dankjewel!

Dit heb ik gekregen 2

Naast mijn Echte Post Is Cool pakket ontving ik nog twee pakketjes in de bus. Daar keek ik even van op, want die zag ik Γ©cht niet aankomen. Waren ze niet verkeerd bezorgd? Nee, mijn naam staat erop dus het klopt. Niet openen voor 12 november.. ja het zijn toch echt #echtepostiscool pakketjes. Wat blijkt nou? Ik mocht zelf ook 2 verrassingspakketjes ontvangen! Northflix bleek daar achter te zitten, gelukkig werd zij op haar beurt weer door Utsukusy verrast!

A.W. Bruna Uitgevers

Het eerste pakketje is afkomstig van A.W. Bruna Uitgevers en bevat het boek Hygge: De Deense Kunst Van Het Leven. Alleen de kaft en de omschrijving maakte mij al blij, ik kan haast niet wachten om in het boek te beginnen. Ik mag dan 2 jaar in Zweden hebben gewoond, maar ik heb mijn hart ook aan Denemarken verloren. Heel erg bedankt, ik ben heel benieuwd!

Afbeelding Echte Post Is Cool #3 gekregen Hygge van AW Bruna Uitgevers

Utsukusy

Het tweede pakketje kwam van Utsukusy, ik herkende het al aan de mooie origami versieringen op de doos. Utsukusy is een dierproefvrij, vegetarisch, parabenen- en GMO gewassen vrij merk voor schoonheidssalons. Het bevatte een lange, lieve brief en twee fijne producten + een hoop samples om uit te proberen. Wat mij misschien nog het meest verraste is dat ze Monsieur Mango hebben nagemaakt in origami. Zie onderstaande quote. Super schattig! Echt heel erg knap. Ik zal hem maar niet aan Mango laten zien, want ik ben bang dat ik dan niets meer overhoud. *grijns*

Tja, als je je hele blog vernoemt naar een nogal bijdehand oranje beestje, is het ook niet meer dan logisch dat jij een origami Monsieur Mango ontvangt!

Afbeelding Echte Post Is Cool gekregen Utsukusy overzicht

Afbeelding Echte Post Is Cool 3 gekregen Utsukusy facial cleanser cream

Afbeelding Echte Post Is Cool 3 gekregen Utsukusy origami Monsieur Mango

Lieve, lieve mensen. Ik wil iedereen die heeft deelgenomen aan Echte Post Is Cool #3 onwijs bedanken! Er heeft veel tijd, energie en moeite in gezeten om het te organiseren maar wat was het een feestje afgelopen zaterdag. Die glimlach gaat voorlopig nog even niet van mijn gezicht. Ik hoef zeker niet te vragen of er animo is voor editie nummer 4? πŸ˜‰

Heb jij ook meegedaan aan Echte Post Is Cool?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 Reacties

 • Reply Galina 14 november 2016 at 08:51

  Geweldig die origami, zo knap hoe ze dat hebben gemaakt! Erg leuk pakketje van Marieke ook, heeft ze duidelijk veel tijd en moeite in gestoken. Superleuk dat jij zelf een ontspanningspakket hebt gegeven, doe ik ook altijd bij zwangere dames, ze krijgen nog zat slabbertjes πŸ˜‰ enne, een DIY over de bijtring en de rammelaar in the making toevallig? (A) of is ie er al en heb ik die gemist? Ben tegenwoordig omringd door babies, dus alle inspiratie is welkom πŸ˜‰
  Galina heeft onlangs geplaatst…Bespoke & Co updateMy Profile

  • Reply Inge 14 november 2016 at 08:56

   Die DIY wil ik nog wel een keer gaan maken ja! πŸ™‚
   Ja een heel tof pakketje van Marieke! Super fijn.

 • Reply Nina Simplynspecial 14 november 2016 at 09:01

  Wat ben je lekker verwend, super tof! Ik vind de cadeautjes die je zelf hebt gemaakt ook Γ©rg leuk <3 Ik ben in voor deel 4 haha.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…Review | Etos body mistsMy Profile

  • Reply Inge 14 november 2016 at 11:06

   Ahh dankjewel! <3 Hihi, van mij mag er ook wel een deel 4 komen! πŸ˜€

 • Reply Astrid 14 november 2016 at 10:02

  Hey Inge,

  Zo leuk om dit te lezen πŸ™‚ . Ik ben echt zooooo ontzettend blij met mijn pakketje! De zelfgemaakte babyspulletjes, echt TE GEK! Zo liefff en zo mooi gemaakt!
  En ik ga echt genieten de komende tijd van alle heerlijke spulletjes πŸ™‚ . En Link is heel erg blij met de snoepjes hihihi. Ik vond de pakketjes ook super mooi ingepakt, ik hou daar van!

  En wat heb jij een boel mooie cadeautjes gekregen! Jij bent ook echt goed verwend πŸ™‚ . Die notitieboekjes, super mooi. En awww wat heeft Utsukusy toch een werk gemaakt he, echt so cute dat ze Mango hebben nagemaakt. Echt een topbedrijf vind ik het πŸ™‚ .

  Nogmaals bedankt voor alles! Ik ben zeker in voor de vierde editie πŸ˜‰ .

  Liefs!
  Astrid heeft onlangs geplaatst…Purederm Nose Pore Strips “Aloe”My Profile

  • Reply Ilona, Utsukusy Schoonheid 14 november 2016 at 10:59

   Wat is er goed over de cadeautjes nagedacht hè? Het was echt een feest, en ook namens Utsukusy kan ik zeggen dat we het als een feest ervaren hebben. En dank jullie wel voor de complimenten!! We hebben Monsieur Mango (en de draak) met veel liefde gevouwen!

  • Reply Inge 14 november 2016 at 11:12

   Ah dankjewel Astrid! Ik moet er van blozen, haha! Heel erg graag gedaan hoor, ik vind het super leuk om dingen te maken. <3 Ja ik ben ook heel erg verwend en daar sta ik echt even van te kijken. Editie nummer 3 was echt een feestje!

 • Reply Simone 14 november 2016 at 10:45

  Wat heb je een gaaf pakketje gemaakt, maar ook ontvangen! Echt heel erg leuk! Ik kan niet wachten tot er weer een nieuwe editie komt van EPIC!
  Simone heeft onlangs geplaatst…Het #echtpostiscool ProjectMy Profile

  • Reply Inge 14 november 2016 at 11:08

   Dankjewel Simone, tof dat je nu ook meedeed! πŸ™‚

 • Reply Aukje 14 november 2016 at 12:15

  Ik vond het echt weer een feestje, ontzettend leuk!
  Dank je wel voor het organiseren!
  Aukje heeft onlangs geplaatst…De grote uitpak-dag #echtepostiscoolMy Profile

 • Reply Marsha 14 november 2016 at 12:17

  Echt een heel gaaf project zeg! En wat een leuke dingen heb je gekregen!
  Marsha heeft onlangs geplaatst…Dingen die ik super irritant vind! #3My Profile

 • Reply Tamara TS 14 november 2016 at 13:23

  Ik zag gisteren de zelfgemaakte babyspulletjes bij Astrid. Wat zijn die leuk!!! Ik vond zelf ook de zelfgemaakte dingen die ik kreeg het leukst.
  Je hebt ook fijne dingen gekregen!!!
  En ja, alsjeblieft snel 4.0! ?
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Echte Post is Cool 3.0 Unboxing day!My Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 14 november 2016 at 15:45

  Wat onwijs leuk is dit ik heb dit heel erg in het begin gedaan, helaas nu geen tijd meer voor

 • Reply Rachel Kromdijk 14 november 2016 at 15:45

  Nu vergat ik te zeggen hoe leuk het eruit ziet! tof gedaan

 • Reply Anita 14 november 2016 at 17:53

  Wat een onwijs leuke dingen heb je verstuurd en ontvangen! En die zelfgemaakte babyspullen, love it!!
  Anita heeft onlangs geplaatst…Plog 11 november 2016: echo en TV opnamesMy Profile

 • Reply Els 14 november 2016 at 19:53

  Wat ben jij heerlijk verwend! En wat je verstuurde was ook echt super leuk! Zelfgemaakt is altijd leuk!

 • Reply Sammie 14 november 2016 at 20:16

  Wat een prachtig pakketje heb je samengesteld en wat een gave heb je ontvangen! Super leuk voor jullie dat het weer zo’n succes was!
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Pakjesavond inspiratie en schoencadeautjes.My Profile

 • Reply Marieke 14 november 2016 at 20:52

  Hoi Inge, ik heb Γ©cht ontzettend van Echte Post Is Cool genoten, ik vond het helemaal te gek! Het was één groot feest, ook om spulletjes voor je bij elkaar te zoeken. En ik ben blij dat je er blij mee bent, heel graag gedaan πŸ™‚ En het pakket wat je voor Astrid maakte is ook geweldig! Ik wil jou en Northflix nogmaals bedanken voor de geweldige organisatie (want wat een werk moet dat geweest zijn!). Eerst maar even goed bijkomen en hopelijk in 2017 op naar editie 4.0 πŸ™‚

 • Reply yvonne 14 november 2016 at 21:15

  Wat onwijs leuk zeg! Zowel wat je hebt gegeven en wat je hebt ontvangen!

 • Reply Saskia 15 november 2016 at 09:17

  Wat super leuk om dit te zien! Leuk pakket gemaakt en een hele toffe gekregen. Ik deed niet mee, achteraf erg blij mee met alle verhuis perikelen. Maar ik kreeg wel in het kader van echtepostiscool een klein lief pakketje van Lieke. Staat nu op mijn blog<3
  Saskia heeft onlangs geplaatst…Mijn kleine EPIC-pakketje (terwijl ik niet eens mee deed met EPIC)My Profile

 • Reply Jouvence 15 november 2016 at 12:28

  Wat heb je onwijs leuke dingen gekregen Γ©n gegeven. De rammelaar en bijtring zien er superleuk uit! Krijg er helemaal de kriebels van, wat zou ik graag een keer meedoen aan echte post is cool. β™₯ xx

 • Reply Marije 15 november 2016 at 14:20

  Wat een verwennerij! En heerlijk ook dat er zo aan jou gedacht is, want dat mag ook wel met zo’n organisatie van zo’n toffe swap! Ik doe met liefde mee met editie 4!!
  Marije heeft onlangs geplaatst…Garen review: Drops AndesMy Profile

 • Reply Sanne 19 november 2016 at 09:50

  Leuke spulletjes zeg!!

 • Reply Renske 20 november 2016 at 14:45

  Wauw! Wat ben je weer creatief geweest, Inge! πŸ™‚ Jouw ontvangen pakketje is ook zΓ³ leuk! Ik heb echt wat gemist, alleen al alle mooie plaatjes op Instagram, haha. *Gaat gelijk naar Instagram*
  Renske heeft onlangs geplaatst…Sunday Baking Day | Snelle sinaasappeltaartMy Profile