Een #echtepostiscool sponsor in de spotlight: Nicole’s Choice

Maandag zagen wij Aly van Project 3 al in de spotlight bij Northflix, vandaag staat Nicole van Nicole’s Choice in de spotlight! Wie is Nicole, wat doet ze en waarom sponsort ze ons?

Hoi! Wie ben je? 🙂

Hi allemaal! Mijn naam is Nicole, de trotse eigenaresse van Nicole’s Choice. Nicole’s Choice, waar gezond een keuze is. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend Dave en 2 parkietjes Lizy en Toby in Tilburg.

Nicole van Nicole's Choice en haar vriend Dave

Vertel eens wat meer over Nicole’s Choice. Wat verkoop je precies en waarom ben je je webshop gestart?

Ik verkoop doe-het-zelf bakmixen in mooie Weck® potten, losse thee en tussendoortjes. Al deze producten zijn zonder geraffineerde suikers, e-nummers en ingrediënten die je niet kent. Daarnaast verkoop ik ook handgemaakte keukenschorten, theefilters maar ook los de Weck® potten. In 2012 kreeg ik last van vage klachten zoals regelmatig een opgezwollen buik, eczeem, hoofdpijn, diarree etc. Ik ben er na een zoektocht achter gekomen dat voedsel heel veel voor je lichaam kan doen. Van daaruit is mijn interesse in gezondere voeding alleen maar groter geworden. Ik vind alsnog dat je af en toe ook gewoon mag genieten van een lekker wijntje, chocolade of sushi. Bij mij is sushi en chocolade mijn guilty pleasure, maar iedereen heeft wel een guilty pleasure, toch?

Bakmix Cococake

Waarom heb je voor de naam Nicole’s Choice gekozen en niet voor iets als ‘Jouw Gezonde Keuze’?

Het bedenken van de naam heeft wel wat tijd gekost. De slogan “waar gezond een keuze is” is bedacht door mijn vriend en was er echt meteen. Uiteindelijk heb ik voor Nicole’s Choice gekozen om het mijn keuze is. Mijn keuze om het voor iedereen makkelijk te houden in mijn webshop en mijn keuze om deze producten te verkopen in de webshop.

Lizy en Toby de parkietjesAaah kijk nou, nog een vogelliefhebber! 😀

Hoe kom je aan je producten, bedenk je die zelf?

Ik bedenk veel producten zelf. Zowel de doe-het-zelf bakmixen als de thee weeg ik met de hand af in Tilburg. De bakmixen zijn ook allemaal zelf bedacht. Dat is een kwestie van heel veel keren maken en verbeteren en uiteindelijk heel erg tevreden zijn met het resultaat. Soms gaat dat heel snel en soms gaan daar heel veel bakpogingen overheen. Maar dat maakt het ook juist leuk! Inspiratie haal ik overal vandaan; een etentje, een avondje met vriendinnen, Dave oppert ook regelmatig iets, soms droom ik zelfs iets en schrijf ik het snel op zodat ik het niet vergeet. Alle producten die ik in mijn webshop verkoop worden ook uitgebreid getest en geproefd, ook bijvoorbeeld de Nakd repen of de producten van Nada Nothing Added. Alles wat ik verkoop vind ik zelf ook heerlijk.

Wondertea

Wat is je doel met Nicole’s Choice? Is er iets dat je graag zou willen bereiken?

Ik hoop met Nicole’s Choice zoveel mogelijk mensen te laten zien dat gezond genieten kan. Dat je niet geraffineerde suikers nodig hebt om een lekkere cake of brownie te kunnen maken. Of dat thee zonder kunstmatige aroma’s en suikers ook heel lekker kan zijn. Ook wil ik iedereen bewuster maken dat er stiekem veel rotzooi zit in producten, bij mij hoef je je daar niet druk om te maken. Momenteel werk ik 32 uur in de week in loondienst op de Sales en Marketing afdeling, het zou natuurlijk heel erg tof zijn als ik dit kan afbouwen en uiteindelijk meer tijd met Nicole’s Choice bezig kan zijn.

Sweetdragon

Last but not least: je sponsort #echtepostiscool. Wij zijn heel benieuwd waarom! 🙂

Echte post is toch ook gewoon cool. Ik ben fan van kaartjes sturen en post ontvangen. Toen Nina van Simplynspecial mij vertelde over jullie initiatief was ik meteen enthousiast. Ik stuur ook trouw bij iedere verjaardag een kaartje per post. Ik vind het super dat jullie dit hebben opgezet en ik ben vooral heel blij dat ik mag sponsoren. Ik heb veel nieuwe blogs leren kennen en ook heb ik hierdoor meerdere mensen weer kennis mogen laten maken met Nicole’s Choice. Dus een grote DANKJEWEL hiervoor!

Een aantal gelukkige #echtepostiscool deelnemers zullen een verrassingspakketje van Nicole in hun brievenbus aantreffen! Wij snappen dat het moeilijk is, maar wacht nog even tot zaterdag 18 maart 2017 met uitpakken. 😉 Als je dan eindelijk mag uitpakken, dan wordt het – zoals altijd – zeer gewaardeerd als je dit op social media deelt en @nicoles_choice in je bericht tagt! Uiteraard zijn wij ook heel benieuwd naar je gekregen pakketje!

Het Uitpak Moment komt ein-de-lijk in zicht! Nog maar 3 nachtjes slapen 😀

16 lieve reacties

Geef een reactie

CommentLuv badge