Dierproefvrije Moederdag tip: Erica cadeaupakket

Op zondag 14 mei is het weer Moederdag. Dé dag om je moeder te laten zien dat je van haar houdt, dat je haar dankbaar bent en dat je blij bent dat ze er is. Maar wat ga je haar geven? Het kan best lastig zijn om een geschikt cadeautje te vinden. Je wilt niet elk jaar hetzelfde geven en een cadeaubon voelt misschien weer niet als een echt ‘cadeau’.. Niet getreurd: ik heb vandaag een dierproefvrije én fijn geprijsde tip voor je!

Voor dit artikel heb ik mijn moeder alvast verrast met een Moederdag cadeau: een Erica cadeaupakket. Ik kan natuurlijk wel zelf een review gaan schrijven, maar ik ben geen moeder. Ja oké een papegaaienmama, maar ik denk niet dat dat telt. Daarom heb ik een echte expert dit artikel laten schrijven. Vandaag laat ik mijn moeder aan het woord! 🙂

Erica cadeaupakket lavendel

Afbeelding Erica cadeaupakket lavendel
Is dit voor mij? Wat is dit? Het is een Moederdag cadeau? Maar het is toch nog geen Moederdag? Oh ik mag hem alvast uitproberen om erover te schrijven. Wat leuk! Wat ruikt het heerlijk trouwens en ik heb nog niet eens alles gezien. Het ziet er gezellig uit zeg! Wat een leuke verpakking. Leuk ook met dat hartje. Het ziet er echt uit als een cadeauset. In de winkel was ik zeker even blijven staan om te kijken. Wat grappig ook dat er lavendel op de doos staat afgebeeld.

Afbeelding Erica lavendel douchegel

In de cadeauverpakking zitten twee producten. Een tube met lavendel douchegel en een zakje met gedroogde lavendel. Ik ben echt dol op de geur van lavendel, daarom hebben wij ook altijd lavendel in de tuin staan. Heerlijk dat de zomer weer bijna aanbreekt, de tuin ruikt dan altijd zo lekker! Zo gezellig dat er dan ook veel hommels op de lavendel afkomen, toch Inge? Met deze geur ben ik erg blij!

De douchegel heeft geen kleur. Nou ja, dat wil dus zeggen dat het transparant is. Een beetje knijpen in de fles is voldoende, de douchegel is namelijk vrij vloeibaar. Je hebt er niet zoveel van nodig want het schuimt prima met een douche puff (schrijf ik dat zo goed?). Het ruikt erg aangenaam, alsof je in de zomer tussen de lavendel loopt. De douchegel is fijn om te gebruiken voordat je gaat slapen: je stapt heerlijk ontspannen in bed voor een fijne nachtrust!

Ingrediënten: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida Herb Oil*, inulin, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Leavulinate, Cinnamic Acid, Linalool.

Afbeelding Erica gedroogde lavendel
Ooh dit zakje ruikt heerlijk zeg! Ik denk dat ik er geurzakjes van ga maken voor in de kledingkast. Lijkt mij erg fijn. Wist je dat je de gedroogde lavendel ook in een zakje onder je kussen kunt leggen, Inge? Dan ruik je het de hele nacht. Ja hier ben ik erg blij mee. Ik kende het merk Erica overigens nog niet. Is dit bij de reguliere drogisterij te koop? Oh ik hoor net van niet. Jammer, ik zou er best vaker iets van willen proberen! Ik vind het fijn om te weten dat deze producten niet op dieren zijn getest. Dankjewel voor dit fijne Moederdag cadeau!

Erica Kruiderijen

Erica Kruiderijen is in 1973 opgericht met de gedachte dat gezondheid en kracht direct uit de natuur moet komen en bovendien staat Erica voor alles wat gezond en lekker is. De producten worden ontwikkeld met natuurlijke en biologische ingrediënten. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt of waar je naar op zoek bent? In de winkels kun je altijd terecht voor professioneel en passend advies. Ze hebben alles om lichaam en geest te verzorgen en verwennen. (Dat zouden wij allemaal wat vaker moeten doen natuurlijk!) Het assortiment bestaat uit diverse soorten thee en gezonde kruiden, maar ook voor fruitige shampoos, lekkere lotions, rijke vitamines en smaalvolle superfoods kun je bij Erica terecht. Daarnaast wil Erica respectvol met de natuur omgaan om een duurzaam, natuurlijk en biologisch merk te kunnen blijven. Hierbij kun je denken aan groene energie, recycling maar ook afbreekbare reinigingsmiddelen. Eigenlijk heeft Erica een groot assortiment natuurlijke en dierproefvrije cosmetica voor een vriendelijke prijs en daar word ik blij van! Erica heeft verschillende winkels in Nederland. Het is ook mogelijk om online te bestellen.

Zoals jullie hebben gelezen is het Erica cadeaupakket goed in de smaak gevallen. Het cadeaupakket is beschikbaar in twee varianten: lavendel en roos. Zo kun je de variant kiezen die het beste bij jouw moeder past. Het cadeaupakket is te koop in één van de winkels van Erica of op de website voor de fijne prijs van € 7,95. Bedankt voor de review, mam!


Dit artikel betreft een samenwerking. Zie mijn disclaimer.
Wil je ook met mij samenwerken?

12 lieve reacties

Geef een reactie

CommentLuv badge